Hulst: Illegale afvalcontainers weg!

HULST - In de gemeente Hulst is het enkel toegestaan om rolemmers op de openbare weg te plaatsen op de dag van inzameling. Dit is bepaald in de Afvalstoffenverordening. Illegale containers moeten weg.

Op verschillende plaatsen in de gemeente Hulst staan echter rolemmers continue op de openbare weg. Dit is onwenselijk. Deze rolemmers kunnen overlast voor anderen veroorzaken en kunnen voor onveilige situatie zorgen. Om die reden gaat de gemeente Hulst de komende tijd eigenaren van rolemmers die deze ongeoorloofd op de openbare weg hebben staan, verzoeken deze daar te verwijderen. Rolemmers die desondanks toch op de openbare weg blijven staat, zullen worden verwijderd.

Lees ook:Rolemmers niet op openbare weg
Lees ook:Rolemmers niet altijd welkom op straat
Lees ook:Eigen plek afvalbakken!
Lees ook:Hulst steeds meer campergemeente!
Lees ook:Regels reclameborden!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hulst: Illegale afvalcontainers weg!

  1. ak

    Wat ook zo vervelend is zijn de verzamelplaatsen voor de kliko’s. Zeker wanneer je in de ochtend in je auto wilt stappen, maar eerst 3 zware kliko’s weg moet zetten. Terwijl er naast ons een huis is waar vaak niemand aanwezig is en dus ook geen last heeft van deze kliko’s!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>