Website Makelpunt Middelburg brengt ruimtevragers en aanbod bij elkaar!

MIDDELBURG – Vergaderruimte, hobbyclub, danszaal, sporthal of zanglokaal: veel bewoners en organisaties zoeken ruimte in Middelburg. Voor eenmalig gebruik, om langere tijd te huren of zelfs te kopen. Daar tegenover staat dat veel maatschappelijke organisaties beschikken over ruimten, locaties of accommodaties die soms niet volledig benut worden of leeg staan. Met de website www.makelpunt-middelburg.nl speelt Middelburg in op de vraag vanuit de samenleving naar accommodaties en benut tegelijkertijd de beschikbare locaties beter.

Wethouder Saskia Szarafinski (Accommodaties): “De website is zeer welkom in Middelburg. Vraag en aanbod komen hier samen. Lokale partijen kunnen hun beschikbare ruimten aanmelden; verenigingen, organisaties en particulieren kunnen hier ruimte zoeken. Zo krijgen we een hogere bezettingsgraad van panden en leveren de nieuwe activiteiten een bijdrage aan de leefbaarheid in de stad.”

Ruimte beschikbaar of gezocht?

Niet-commerciële organisaties die ruimte hebben, kunnen  zich gratis aanmelden bij www.makelpunt-middelburg.nl. Na het invullen van het aanvraagformulier, neemt de gemeente contact op met de aanbieder van de ruimte. Ruimtezoekers kunnen rechtstreeks op de site het actuele aanbod bekijken. Staat de geschikte ruimte er niet bij, dan kan een zoekprofiel worden aangemaakt. De zoeker krijgt dan bericht als er nieuw passend aanbod beschikbaar is. Huurders en verhuurders maken onderling afspraken over de huur van de ruimte.

Op de website zijn nu al ruimtes te bekijken die de gemeente verhuurd. Binnenkort komen daar ook de panden bij die de gemeente wil verkopen.

Makelpunt Middelburg is onderdeel van Makelpunt Nederland en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Zeelandvanuit “Nieuwe Wegen”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Makelpunt-Walcheren: vraag en aanbod accommodaties!
Lees ook:Zeeuwse gemeenten klaar voor toename vraag laadpalen
Lees ook:Waterschap en Middelburg: niet samenwonen!
Lees ook:Tarieven accommodaties!
Lees ook:Onderzoek accommodaties Vlissingen openbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>