Verrassende Vlissingse kermis! + FOTO’S

VLISSINGEN – Ik ging vrijdagavond met een vooroordeel naar de Vlissingse kermis: ‘Een kermis zonder botsauto’s is geen echte kermis.’ Toch ben ik er snel achtergekomen dat ik ongelijk heb. Ik loop het Bellamypark op en zie meteen een reusachtige zweefmolen. En ook de daarop volgende attracties zijn verrassend.

Natuurlijk zijn er de bekende items zoals een draaimolen en de bij mij en vele andere favoriete oliebollenkraam. De snelle zaken zijn zeker de moeite waard. de kermis is er nog tot en met zondag 27 juli in het Vlissingse centrum.

 

Foto’s: MarcelvdVoort

 

Lees ook:Kermis Vlissingen dit jaar groter en leuker van start!
Lees ook:Nog steeds kermis Vlissingen!
Lees ook:Zondag Familiedag op Vlissingse kermis!
Lees ook:Laatste kans Vlissingse kermis!
Lees ook:Vlissingse kermis start bijna!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>