Hoorzitting reclameborden!

SEROOSKERKE – Er zal op  1 september een zitting gehouden worden over handhavend optreden tegen een aantal reclameborden op het perceel aan de Wilgenhoekweg 34 in Serooskerke.

Op 1 september zal de adviescommissie bezwaarschriften van de provincie Zeeland een zitting houden tot het horen van belanghebbenden in het provinciehuis, Abdij 6 te Middelburg.

Aan de orde komt de volgende zaak:

om 15:30 uur wordt het bezwaarschrift behandeld van Van Leeuwen Advies namens cliënt van 20 april 2015, ontvangen op 20 april 2015, aangevuld op 28 mei 2015, ontvangen op 2 juni 2015 en gericht tegen het besluit van gedeputeerde staten van Zeeland van 10 maart 2015 inzake het afwijzen van het verzoek van Van Leeuwen Advies namens cliënt om handhavend op te treden tegen een aantal reclameborden op het perceel aan de Wilgenhoekweg 34 te Serooskerke.

Voor meer informatie over deze zaak kunt u tijdens kantooruren op werkdagen contact opnemen met de secretaris van de adviescommissie bezwaarschriften, mw. J.A. de Feijter, telefoonnummer 0118 – 63 12 74 / [email protected].

Lees ook:Hoorzitting Cargill!
Lees ook:Hoorzitting over reclame Camping Duin en Strand Scharendijke!
Lees ook:Hoorzitting Oosterpark Oostkapelle!
Lees ook:Hoorzitting pluimveebedrijf!
Lees ook:Hoorzitting provincie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>