Wederom circus in Vrouwenpolder!

VROUWENPOLDER – Maar liefst 2 circussen bezoeken dit jaar Vrouwenpolder. Afgelopen zondag is Circus Renz International vertrokken na diverse voorstellingen. En van 12 tot en met 23 augustus staat Circus Renz Berlin op het overloopterrein aan de Fort den Haakweg in Vrouwenpolder.

In het verleden gebeurde het vaker in ons land dat er binnen korte tijd 2 circussen naar 1 locatie gingen. Dat verliep niet altijd goed. Toeristen zijn er genoeg deze periode in dit deel van Zeeland, dat zou voldoende publiek kunnen betekenen. Circus Renz Berlin is overigens van 29 juli tot en met 9 augustus  eerst nog te gast op het terrein bij manege de Zandbooi aan de Oude Zandweg in Westkapelle.

Lees ook:Zomer tip (7): Bezoek eens een circus!
Lees ook:Circus Renz Berlin: Tot en met zondag 9 augustus in Westkapelle!
Lees ook:Ook Circus Renz Berlin verlengt in Zeeland!
Lees ook:Olifanten Circus Renz Berlin genieten op het Zeeuwse strand!
Lees ook:Circus Renz Berlin komt in Westkapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>