Stranden schoon in etappes!

CADZAND – In Cadzand ging afgelopen zaterdag de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting de Noordzee van start.

De hele maand augustus maken vrijwilligers in 27 etappes de volledige kustlijn schoon. Deze intensieve opruimactie strekt van de Zeeuwse badplaats tot en met het strand van Schiermonnikoog – een afstand van 350 kilometer. Vóór aanvang van de opruimactie hebben zich al ruim 1.200 vrijwilligers ingeschreven voor één of meerdere etappes.
Afvalverwerkingsdienst Van Gansewinkel haalt het afval dat deelnemers tijdens de Beach Cleanup Tour op de stranden vinden op, scheidt en recyclet het. Connexxion zorgt voor gratis vervoer van de eindlocaties van de etappes terug naar de startlocaties. Gedurende de opruimactie vinden er diverse activiteiten plaats, zoals een speciale vrijgezellenetappe (15 augustus), de Stayokay Familiedag (16 augustus) en de Corona Sunsets Party als feestelijke afsluiting (27 augustus).Kijk voor meer informatie, overzicht van de etappes en inschrijven op www.beachcleanuptour.nl.

Lees ook:Stichting De Noordzee zoekt hulp bij opruimen 1,2 miljoen afvalitems!
Lees ook:Stranden opruimen
Lees ook:Stichting De Noordzee haalt 11.555 kilo afval van stranden
Lees ook:Boskalis Beach Cleanup Tour!
Lees ook:Stichting De Noordzee houdt vijfde Boskalis Beach Cleanup Tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>