Hotel The Roosevelt genomineerd voor Best Hotel Design!

MIDDELBURG - Binnen een half jaar na de opening van Hotel The Roosevelt is het Middelburgse Boutiquehotel genomineerd voor de Entree Hospitality & Style Awards 2015. Hotel The Roosevelt is één van de vijf genomineerden in de categorie Best Hotel Design.

Nog geen half jaar geleden opende Hotel The Roosevelt haar deuren in hartje Middelburg. Eerder deze week maakte horecavakblad Entree de genomineerden voor de Hospitality & Style Awards 2015 bekend. De vakjury van hospitality & style professionals heeft Hotel The Roosevelt verkozen tot één van de vijf genomineerden in de categorie Best Hotel Design. Hotel The Roosevelt’s originaliteit, uitstraling en functionaliteit van het interieurdesign in zowel publieke ruimtes als hotelkamers hebben de doorslag gegeven.

Naast Hotel The Roosevelt zijn Eye Hotel (Utrecht), INK Hotel (Amsterdam), Manzo’s Suites (Zaandam) en The Hoxton (Amsterdam) genomineerd in de categorie Best Hotel Design. De 11-koppige jury bezoekt in oktober en november de genomineerde hotels om een uiteindelijke winnaar te kiezen. Maandag 30 november worden de Entree Hospitality & Style Awards uitgereikt tijdens een feestelijk gala in Hilversum.

Lees ook:Hotel The Roosevelt genomineerd voor Dutch Hotel Award!
Lees ook:Start stemperiode Lange Jan Awards
Lees ook:Zeeland sterk vertegenwoordigd bij de Zoover Awards!
Lees ook:Echte Roosevelts openen hotel The Roosevelt!
Lees ook:Restaurant Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>