Noord-Beveland schoon!

WISSENKERKE – Uit onderzoek naar zwerfafval van De Afvalspiegel blijkt gemeente Noord-Beveland nog steeds erg schoon te zijn.

Als rapportcijfer krijgt de gemeente gemiddeld een 9, onderdelen zijn winkelcentra, woonwijken en het buitengebied. Van de 67 meetlocaties die onderzocht zijn, zijn er geen als vuil tot zeer vuil beoordeeld. Er is daarom ook geen aanleiding tot het treffen van verdere maatregelen. De schouwing is begin augustus uitgevoerd.

Zwerfvuil-opruimactie ‘Noord-Beveland Schoon’

Jong geleerd is oud gedaan en daarom geeft wethouder Van der Maas vrijdag 25 september het goede voorbeeld op de bassischolen De Vliete in Wissenkerke en De Zuidvliet in Kortgene het tijdens de zwerfvuil-opruimactie ‘Noord-Beveland Schoon.’ De dorpsraden van Wissenkerke en Kortgene hebben deze opruimactie georganiseerd en helpen zelf ook mee.

Lees ook:Bevolkingscijfers Noord-Beveland!
Lees ook:Bevolkingscijfers Noord-Beveland!
Lees ook:Noord-Beveland beperkt bereikbaar!
Lees ook:Voorlichtingcentrum Noord-Beveland
Lees ook:Stranden schoon in etappes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>