Waarom kiezen nieuwkomers voor wonen op Schouwen-Duiveland?

ZIERIKZEE - Waarom kiezen nieuwkomers voor wonen op Schouwen-Duiveland? Een woordvoerder van die gemeente: “Wij zijn benieuwd waarom nieuwkomers kiezen voor wonen op Schouwen-Duiveland. Samen met woningcorporatie Zeeuwland gaan wij dit onderzoeken aan de hand van een digitale enquête.

Onafhankelijk adviesbureau Companen, voert het onderzoek voor ons uit. Iedereen die tussen 2009-2014 van buiten de gemeente verhuisde naar ons eiland ontvangt een brief, met een persoonlijke inlognaam en wachtwoord. De uitslag van de enquête helpt ons om een woningbouwprogramma te ontwikkelen dat aansluit op wensen en behoeften van onze (nieuwe) inwoners en bij het promoten van het eiland in de toekomst. Iedereen die meedoet aan de enquête maakt kans op een waardebon ter waarde van €50,-. De uitslagen van de enquête zijn omstreeks december bekend en na te lezen op de website van de gemeente.”

Lees ook:Ikhebeenband.nl
Lees ook:Imago-onderzoek onder gasten!
Lees ook:Welkom nieuwe inwoners!
Lees ook:Inspraakavond afvalinzameling
Lees ook:Speelplekken Schouwen-Duiveland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>