Vlissings CCXL Theater open!

VLISSINGEN – Het Vlissingse CCXL Theater is afgelopen woensdag voor het publiek open gegaan. Naast filmvoorstelling voor het grote publiek zijn er ook diverse toonaangevende theater- en muziekoptredens te zien. De eerste show is verzorgd door niemand minder dan Brigitte Kaandorp. En zo zullen er nog veel meer grote namen langs komen. De kaartverkoop verloopt voorspoedig.

volledig programma & tickets >
DIONNE WARWICK ZATERDAG 10 OKTOBER 20.15 UUR
https://youtu.be/qMsiGMKHJ8k

Lees ook:Grote namen in nieuwe grote zaal CineCity!
Lees ook:Bevrijdingsfestival Zeeland!
Lees ook:Najaarskermis Hulst!
Lees ook:Zeeuwse carnavalsoptochten!
Lees ook:Rondvlucht F-35 boven Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>