Kunstuitleen Hulst!

HULST - Altijd al een kunstwerk willen lenen? Het lenen van kunst is nu ook in Hulst mogelijk! Sinds zaterdag 5 september 2015 is de Kunstuitleen Hulst een feit. Wethouder Frank van Driessche verricht op zaterdag 14 november 2015 om 11.00 uur de officiële opening. Dit is bovendien de nationale dag van de kunstuitleen.

In een ruimte in de bibliotheek van Hulst is een deelcollectie te zien van het veel grotere kunstaanbod van CBK Zeeland. Geïnteresseerden worden in deze ‘huiskamer van de kunst’ wegwijs gemaakt en krijgen hulp van een deskundige bij het maken van een keuze. Daarnaast is er een computer aanwezig waarop de totale collectie (circa 3.000 werken) van de Kunstuitleen Zeeland is te zien.

De Kunstuitleen Hulst bevindt zich in de Bibliotheek Hulst aan de Sportlaan 24 te Hulst en is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek.

Meer weten? Kijk dan op www.hulstart.nl of www.bibliotheekzeeuwsvlaanderen.nl

Lees ook:Kunstuitleen Hulst fleurt gemeentewinkel op!
Lees ook:Expositie Kunstuitleen Walcheren in Bibliotheek ‘t Spui!
Lees ook:ZeeuwseCultuur (2): Het Zeeuws Museum in Middelburg!
Lees ook:Lezen met een leesbeperking
Lees ook:Korting op nieuw lidmaatschap bibliotheken in Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>