Overstag-kadernota Maatschappelijke voorzieningen!

ZIERIKZEE – “De afgelopen periode hebben we samen met organisaties, stichtingen, verenigingen en inwoners over de toekomst van de maatschappelijke voorzieningen nagedacht”, aldus een woordvoerder van de gemeente Schouwen-Duiveland. ” Op basis van alle informatie die wij verzamelden, hebben wij een kadernota geschreven.

U kunt op de kadernota reageren van 8 oktober tot en met 18 november. Uw reactie kunt u sturen naar gemeente Schouwen-Duiveland.

Van alle reacties maken wij vervolgens een verslag. Hierin geven we aan of uw reactie nog tot wijzigingen in de conceptnota heeft geleid en waarom. Dit verslag wordt samen met de kadernota op 7 januari 2016 besproken in de Commissie samenleving en bestuur. Op dat moment is er ook gelegenheid voor u om in te spreken. Vervolgens neemt de gemeenteraad op 28 januari een beslissing over de nota.”

 

Lees ook:Wmo-kadernota!
Lees ook:Ontwerp bedrijventerreinenprogramma Schouwen-Duiveland
Lees ook:Kadernota Natuurvisie!
Lees ook:Verdachte personen!
Lees ook:Ook Nieuwjaarsreceptie in Schouwen-Duiveland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>