Wegwerkzaamheden!

KRABBENDIJKE – Aannemingsbedrijf Zeeuwse Asfalt Onderneming (ZAO) B.V. zal in week 43 en 44 in opdracht van de gemeente starten met de uitvoering van diverse asfaltwerkzaamheden binnen de gemeente Reimerswaal.

Deze werkzaamheden omvatten het frezen en aanbrengen van de asfalt deklaag. Daarnaast worden op diverse locaties de middengeleiders voorzien van beton(figuratie). Na de asfaltwerkzaamheden wordt de belijning weer aangebracht. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de volgende locaties:

- Kruisbessestraat te Krabbendijke
- Slagveldstraat te Kruiningen
- Stationsweg te Kruiningen

Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden zullen er verkeersbeperkende maatregelen van kracht zijn.
De direct aanwonenden zullen over de exacte planning en fasering, de parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid aanvullende informatie ontvangen.

Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Van Sluijs van de afdeling Gemeentewerken. De heer Van Sluijs is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0113. Voor nadere informatie over de uitvoering kunt u zich wenden tot de uitvoerder van de werkzaamheden, de heer De Jonge. De heer De Jonge is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: 06 23 75 06 45.

Lees ook:Asfalteren Reimerswaal
Lees ook:Wateroverlast Kruiningen!
Lees ook:Werkzaamheden Kruiningen en Krabbendijke!
Lees ook:Werkzaamheden Yerseke!
Lees ook:Wegwerkzaamheden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>