Ervaringen over beroerte uitwisselen!

 

GOES – Een CVA/NAH-Trefpunt in SVRZ locatie Ter Valcke, centrum voor zorg en revalidatie in Goes is zaterdag 14 november om 14.30 uur. Het thema is ‘relaties en communicatie’. Spreker is Esther Faber, logopediste bij SVRZ. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en met elkaar in gesprek gaan. Het CVA-Trefpunt begint om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Iedereen die een vraag heeft over CVA of NAH is van harte welkom.
Het CVA/NAH-Trefpunt is een ontmoetingspunt voor vragen, informatie en het uitwisselen van ervaringen voor mensen met een hersenletsel. Het is een initiatief van Ter Valcke in samenwerking met de CVA-patiëntenvereniging ‘Samen Verder’ regio Zeeland en NAH Zeeland en Hersenletsel.nl Zeeland. Het CVA/NAH Trefpunt biedt patiënten met hersenletsel en hun familie de mogelijkheid in een ongedwongen sfeer ervaringen uit te wisselen, informatie te verkrijgen en lotgenoten te ontmoeten. CVA staat voor cerebrovasculair accident. Dit betekent letterlijk ‘een ongeluk in de bloedvaten van de hersenen’. Andere termen die gebruikt worden zijn onder meer beroerte, stroke, hersenbloeding of herseninfarct. NAH is de afkorting van Niet Aangeboren Hersenletsel.

Bij CVA en NAH patiënten en hun familie bestaat vaak na het stadium van behandeling, reactivering en/of revalidatie de behoefte aan informatie over hun ziektebeeld en hoe om te gaan met de gevolgen ervan. Naast het informele contact worden ook bepaalde thema’s door deskundigen behandeld.

Over SVRZ

SVRZ Ter Valcke is een voorziening van SVRZ. SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Snappen wij elkaar nog wel?
Lees ook:Ervaringen over beroerte uitwisselen!
Lees ook:Ervaringen over beroerte uitwisselen!
Lees ook:CVA/NAH Trefpunt in SVRZ Ter Valcke: Valpreventie
Lees ook:Ervaringen over beroerte uitwisselen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>