Werkzaamheden Hulster Leharstraat!

HULST - De Leharstraat te Hulst dient te worden herbestraat, en wel het gedeelte tussen het kruispunt Leharstraat / Mozartstraat en het kruispunt Leharstraat / Händelstraat. Vandaag, maandag 16 november starten de werkzaamheden tussen de huisnummers 17 tot en met 37.

Naar verwachting nemen de werkzaamheden tot en met vrijdag 11 december 2015 in beslag. Uiteraard spelen de weersomstandigheden daarbij een rol. De werkzaamheden worden fasegewijs uitgevoerd. De aannemer zal u tijdens de werkzaamheden op de hoogte houden wanneer uw perceel met de auto tijdelijk niet bereikbaar is. De straat wordt afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Lees ook:Wegwerkzaamheden Goes!
Lees ook:Rioolwerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Rioolwerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Werkzaamheden Gentsestraat
Lees ook:Aanleg rotonde Meliskerke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>