Parkeervergunningen digitaal aanvragen!

TERNEUZEN – Het aanvragen van een parkeervergunning verloopt voortaan digitaal via onze website www.terneuzen.nl. In 2016 voeren we in de gemeente Terneuzen het kentekenparkeren verder in. Dit houdt in dat een vergunning voor bewoners in het vergunninggebied nog uitsluitend zal worden verstrekt via kentekenregistratie. Controle vindt ook plaats op basis van het kenteken.

Het digitaal aanvragen of verlengen van een vergunning is een nieuwe werkwijze. Door deze digitalisering kunnen we de papieren vergunningen afschaffen en wordt het volledige proces geautomatiseerd. Bewoners in het vergunninggebied ontvangen vanaf komend jaar geen papieren vergunning meer. Bedrijven, werkgevers en werknemers moeten voorlopig nog een papieren vergunning in de auto hebben. Zij moeten deze vergunning wel digitaal aanvragen.
Ook de parkeerschijf voor bezoekers blijft nog in de vorm van een kaart. Deze kunt u ook via onze website aanvragen.

Vraag tijdig nieuwe vergunning aan
Loopt uw parkeervergunning of parkeerontheffing aan het eind van dit jaar af? Vraag dan vóór 1 december 2015 een nieuwe aan. Dan bent u zeker van een tijdige vergunning voor 2016. Het aanvragen en verlengen kunt u zelf online regelen.

Hoe werkt het?
Ga naar www.terneuzen.nl/parkeren en kies de vergunning die u wilt aanvragen. Volg de verschillende stappen en betaal vervolgens via iDeal. Na afloop ontvangt u van ons een bevestigingsmail van uw registratie.

Kentekenparkeren
Per 1 januari 2016 scannen onze handhavers in het vergunninggebied het kenteken van uw auto om te zien of u goed of fout geparkeerd staat. Uw auto moet dus bij ons geregistreerd zijn voor de vergunning.

Meer informatie
Voor meer informatie over parkeren of het wijzigen van uw kenteken gaat u naar www.terneuzen.nl/parkeren.

Lees ook:Parkeervergunningen digitaal aanvragen!
Lees ook:Parkeerbureau gesloten!
Lees ook:Parkeervergunningen stadskern Veere!
Lees ook:Parkeervergunnigen Veere!
Lees ook:Gemeente Terneuzen biedt nog meer diensten digitaal aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>