Enquête informatiebehoeften Middelburg!

MIDDELBURG – Er is een enquête informatiebehoeften om de communicatie vanuit de gemeente Middelburg te kunnen verbeteren, zodat deze efficiënter kan worden ingezet en beter kan worden toegespitst op uw wensen.

De vragenlijst wordt anoniem ingevuld. Om uw anonimiteit te waarborgen zullen er geen persoonsgegevens worden gebruikt in het verwerken en rapporteren van de resultaten. De door u verstrekte gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek. Het invullen van deze vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Graag vragen wij u de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Als er informatie ontbreekt of als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Amber Dooms via het telefoonnummer 0118 – 67 53 98 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Klik op deze link om de enquête te kunnen invullen.

Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking!

 

Lees ook:Enquête informatiebehoeften!
Lees ook:Vragenlijst jongeren!
Lees ook:Enquête Tholen!
Lees ook:Verlenging onderzoek Sportdeelname!
Lees ook:Onderzoek ‘Sportdeelname 2017′ van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>