Verbetering kruispunt Goes!

GOES – De gemeente Goes is al enige tijd bezig met de voorbereidingen om het kruispunt Patijnweg- Buys Ballotstraat te verbeteren. Het is een onoverzichtelijk kruispunt, daarom is verbetering belangrijk, zodat het veiliger wordt voor alle verkeersdeelnemers en het verkeer sneller doorstroomt. Er is op maandag 14 december tussen 17.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst in het Stadskantoor. Tijdens deze bijeenkomst kunt u uw vragen stellen aan wethouder Loes Meeuwisse en verschillende deskundigen van de gemeente Goes.

Een gemeentewoordvoerder: “Wij pakken het hele kruispunt ingrijpend aan. Vooruitlopend hierop hebben we deze zomer alvast extra onderhoud uitgevoerd aan het verkeerslicht om de kans op storingen te verminderen. We streven ernaar om halverwege 2017 te starten met de ingrijpende werkzaamheden. De planning van deze werken is gekoppeld aan de planning van de verbreding van de overweg door ProRail.

Als inwoner merkt u niet zoveel van de voorbereidingen, u bent vast vooral geintereseerd in wat er gaat gebeuren en wanneer. Daarom hebben we een nieuwsbrief gemaakt waarin we alle losse onderdelen van het project aan uitleggen. Met impressies van hoe het kruispunt er ongeveer uit zal komen te zien, leggen we het ook in beeld uit.”

U kunt hier eveneens een filmpje bekijken over de reconstructie.

Lees ook:Werkzaamheden station Oost-Souburg!
Lees ook:Verbetering kruispunt Goes
Lees ook:Geen treinen!
Lees ook:Reconstructie Buys Ballotstraat/Patijnweg
Lees ook:Verbetering kruispunt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>