Afsluiting Jaar van de bodem!

MIDDELBURG - 2015 was het Jaar van de Bodem en nadert zijn einde. Gedeputeerde Carla Schönknecht sloot het jaar officieel af tijdens een inspiratiedag over bodembewust tuinieren. Wat is er in Zeeland allemaal gebeurd tijdens het Jaar van de Bodem? Lees er meer over op het Zeeuws Bodemvenster.

Tijdens de afsluiting benadrukte gedeputeerde Carla Schönknecht (tevens Bodem ambassadrice) dat de bodem een onlosmakelijk onderdeel is binnen een aantal uitdagingen waar we in Zeeland voor staan. “Ik ben ontzettend trots op wat we het afgelopen jaar bereikt hebben. Wat mij betreft, blijft alle aandacht voor de bodem niet beperkt tot 2015. Dit jaar is een startpunt voor meer bewustwording en concreet aan de slag gaan met al die nuttige eigenschappen en diensten die de bodem ons geeft. Zorg voor de bodem en gebruik maken van de bodem doen we niet ieder voor zich. Dat doen we samen!

Lees ook:Carla Schönknecht (VVD en VVV!) geïnstalleerd als Zeeuwse gedeputeerde!
Lees ook:Doorgrond je tuin!
Lees ook:Gastvrij Zeeland!
Lees ook:Nasleep aftreden gedeputeerde Van Beveren!
Lees ook:Zeeuwse Inspiratiemiddag ‘Doorgrond je tuin’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>