Vrijwilligers noodopvang vluchtelingen!

KOUDEKERKE – “We zijn samen met Noord-Beveland nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij de noodopvang voor vluchtelingen in Koudekerke”, laat een woordvoerder van de gemeente Veere weten.De Couburg in Koudekerke is als locatie aangewezen waar – zoals het er nu naar uitziet – vanaf 15 december tot en met 21 december voor maximaal twee keer 72 uur crisisnoodopvang wordt geboden aan ongeveer 200 vluchtelingen. De crisisnoodopvang in de Couburg verzorgen gemeente Veere en Noord-Beveland samen.

Voor deze zes dagen hebben zich inmiddels al zo’n 100 vrijwilligers aangemeld, daar zijn de gemeenten erg blij mee. Maar er zijn nog meer vrijwilligers nodig voor onder andere te helpen met de kinderopvang, tolken en dagactiviteiten.
Mensen die in welke vorm dan ook ondersteuning willen verlenen kunnen zich melden via [email protected] of bellen met 0118 555444. ”

Meer informatie leest u hier.

Lees ook:Vluchtelingen in dorpshuis Koudekerke!
Lees ook:Crisisnoodopvang Vlissingen verplaatst!
Lees ook:Vrijwilligers nodig voor buurtbus!
Lees ook:Veel reacties Vlissingse hulp vluchtelingen!
Lees ook:Ook Vluchtelingen naar Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>