Toename WW-uitkeringen!

GOES - Ondanks de verbeteringen op de arbeidsmarkt is het aantal WW-uitkeringen in november toegenomen met 4,2% ten opzichte van oktober 2015 in Zeeland. Dat is een toename met ruim 300 uitkeringen.

De toename is fors meer dan landelijk, dit heeft onder andere te maken met het einde van het toeristenseizoen. Landelijk stijgt het aantal WW-uitkeringen in november met 1,5%. Het aantal WW-uitkeringen in Zeeland is op dit moment bijna 2% hoger dan een jaar geleden, een verschil van 150. Landelijk is er een stijging van 0,5%. Eind november zijn er landelijk 427.400 lopende WW-uitkeringen, een toename met 2.200 uitkeringen ten opzichte van een jaar geleden. In vrijwel alle sectoren is het aantal WW-uitkeringen in november toegenomen. Zowel in absolute als in relatieve zin is de stijging in de horeca het grootst. Dit heeft alles te maken met seizoen effecten. In onderwijs is het aantal uitkeringen afgenomen

Meer informatie over de arbeidsmarkt vindt u hier.

Lees ook:Toename WW-uitkeringen!
Lees ook:Meer WW’ers!
Lees ook:Toename WW-uitkeringen!
Lees ook:Minder nieuwe WW-uitkeringen in Zeeland!
Lees ook:Meer nieuwe WW-uitkeringen grootwinkelbedrijf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>