Herinrichting kruispunt Vrijlandstraat/Buitenruststraat!

MIDDELBURG – Er vinden vanaf maandag 11 januari wegwerkzaamheden plaats op het Middelburgse kruispunt Vrijlandstraat/Buitenruststraat. Door een herinrichting van het kruispunt wordt de verkeersveiligheid verbeterd.

Na afronding van de werkzaamheden kunnen fietsers komende vanuit de Buitenruststraat in twee fasen de rijbaan van de Vrijlandstraat oversteken.

Omleiding

De werkzaamheden worden, in opdracht van de Gemeente Middelburg, uitgevoerd door de firma Jac. Ton uit Serooskerke. Tijdens de wegwerkzaamheden wordt de Vrijlandstraat afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Het verkeer richting het winkelcentrum Dauwendaele wordt met tijdelijke verkeersborden omgeleid via de route Schroeweg-Torenweg-Dauwendaelselaan. De bedrijven aan de Buitenruststraat zijn in de eerste werkweek nog bereikbaar via het eerste deel van de Vrijlandstraat (vanaf de Schroeweg). In de daaropvolgende weken zijn deze bedrijven bereikbaar via de route Schroeweg-Segeerssingel.

Indien de weersomstandigheden het toelaten worden de werkzaamheden op vrijdag 29 januari afgerond.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Namens de Gemeente Middelburg is de heer P. Maas (afdeling Ingenieursbureau) toezichthouder op het werk. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (0118) 67 52 11 of per e-mail via [email protected]

Lees ook:Wegwerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Werkzaamheden Hulster Leharstraat!
Lees ook:Stremming verkeer Statenlaan!
Lees ook:Wegafsluiting!
Lees ook:Wegwerkzaamheden tussen Vierwegen en ‘s-Gravenpolder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>