Nieuwe afval app!

HULST - De Afval app wordt vervangen door de Recyclemanager. Dat is een app waar inwoners van de gemeente Hulst vanaf nu alle informatie over afvalinzameling in de gemeente Hulst kunnen vinden. De Recyclemanager is een gratis app die vertelt waar de dichtstbijzijnde afvalbak staat, wanneer het afval wordt opgehaald en in welke afvalbak het afval hoort.

De Recyclemanager toont voor ieder adres de afvalkalender. Men ziet wanneer welk afval opgehaald wordt en wat vervangende ophaaldagen tijdens feestdagen zijn. Ook kan de afvalkalender in de persoonlijke agenda worden gezet. Het is mogelijk om automatische herinneringen in te stellen, zodat altijd een herinnering wordt verkregen om de juiste bak buiten te zetten.

Met de Recyclemanager vindt men ook alle inleverpunten voor afval in de buurt, zoals inleverbakken voor glas, papier, spaarlampen, elektrische apparaten en batterijen.

Wanneer men niet weet in welke afvalbak een product thuishoort? De Recyclemanager geeft voor meer dan 1.000 producten een advies in welke bak u ze moet weggooien.

De Recyclemanager helpt om afval beter te scheiden. Door goede afvalscheiding kunnen meer materialen worden hergebruikt voor nieuwe producten. Dat is goed voor het milieu en het vermindert de kosten voor afvalverwerking.

Kijk op de website van de recyclemanager of download de gratis app in de Google Playstore voor Android toestellen of in de App store voor Apple toestellen.

De Afval app welke tot nu toe werd gebruikt voor de gemeente Hulst is per 1 januari 2016 niet meer in gebruik.

Als men geen smartphone heeft, is de afvalkalender ook in pdf te raadplegen.
Overige informatie over afvalinzameling.

Lees ook:Afvalinformatie-app!
Lees ook:Nieuwe afval app ZRD
Lees ook:Nieuwe zone-indeling voor ophalen afval!
Lees ook:Huisvuil ophalen op zaterdag
Lees ook:Inzameling plastic & drankkartons

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>