Bouwkavels Yerseke!

YERSEKE - In de woonwijk “Steehof” in Yerseke worden vanaf maandag 18 januari 10 woningbouwkavels te koop aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de Jan Lievenslaan en de Pieter de Hoochlaan. De kavels worden zowel te koop aangeboden als in erfpacht uitgegeven. Op de kavels mogen ruime vrijstaande woningen gebouwd worden.

De interactieve 3D visualisatie is te raadplegen onder de beschikbare bouwkavels op deze website.

Informatiemiddag

Op zaterdag 16 januari 2016 tussen 13.00 uur en 15.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom op de informatiemiddag. Deze middag vindt plaats in een tent op de bouwlocatie gelegen aan de Jan Lievenslaan en de Pieter de Hoochlaan. Tijdens deze middag kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennisnemen van het plan. De bouwkavels zijn voor deze informatiemiddag in het plangebied uitgezet. Tevens draait er in de tent een 3D presentatie van mogelijk te bouwen woningen en de bezonning van de verschillende woningen. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Het is niet mogelijk om gedurende deze informatiemiddag een optie te nemen op een kavel.

Belangstellenden kunnen vanaf maandag 18 januari, vanaf 9.00 uur zich inschrijven voor één van de tien bouwkavel in de Jan Lievenslaan of Pieter de Hoochlaan. De volgorde van inschrijving is bepalend: wie zich als eerste inschrijft, heeft ook de eerste keuze. Aanmeldingen voor genoemde datum en tijdstip worden niet gehonoreerd.
U kunt uw interesse voor een bouwkavel via de gemeentelijke website kenbaar maken. Voor meer informatie over de procedure met betrekking tot de inschrijving verwijzen wij u naar de bovengenoemde verkoopbrochure.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Belzen of de heer Driesprong van de afdeling Ruimtelijke en Economische ontwikkeling. Zij zijn bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113 of per e-mail[email protected].

Lees ook:Uitgifte woningbouwgrond in de woonwijk “Steehof” in Yerseke!
Lees ook:Verkoop Hazenburg 2 Arnemuiden start!
Lees ook:Bouwkavels!
Lees ook:Vrije bouwkavels!
Lees ook:Vraag naar bouwkavels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>