Doorrijden na ongeval!

GOES – De politie is op zoek naar een automobilist die in Goes na een ongeluk met gewonde is doorgereden. Donderdagmorgen werd op de Bessestraat een voetgangster door een auto aangereden.

Het ongeval gebeurde rond 8.15 uur. Een 17-jarige jonge vrouw uit Bergen op Zoom liep op de voetgangersoversteekplaats richting een school aan de Bessestraat. Een kleine zilverkleurige/grijze personenauto kwam hard aanrijden en raakte de voetgangster behoorlijk hard. De automobilist stopte niet en reed met hoge snelheid weg in de richting van ‘s Gravenpolder. Hierbij negeerde de bestuurder of bestuurster het verkeerslicht welke op rood stond. Het slachtoffer is door een ambulance voor controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Politieonderzoek

De politie onderzoekt deze aanrijding en is op zoek naar de bestuurder/bestuurster en de auto. Agenten hebben van meerdere getuigen een verklaring opgenomen. Onmiddellijk werd via Burgernet en Twitter een oproep verspreid.

Hebt u informatie?

De auto heeft schade aan de linker voorzijde ter hoogte van de bestuurderszijde. Weet u meer over de automobilist of de auto? Neem dan contact op met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Doorrijden na ongeluk!
Lees ook:Doorrijden na aanrijding!
Lees ook:Crash Vlissingen!
Lees ook:Vrouw rijdt door na aanrijding!
Lees ook:Verkeersregelaar aangereden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>