Auto beschadigd!

TERNEUZEN – Een automobilist reed afgelopen woensdagavond over de Braakmanlaan in Terneuzen. Er kwam een tegenligger aan die iets te scherp door de bocht ging en toen de eerstgenoemde auto raakte. De bestuurder van deze auto is doorgereden.

De zijkant van de Opel Combo is beschadigd door de ‘aanrijding’, er zitten deuken en krassen in de auto. Het schadebedrag is nog onbekend. De bestuurder van de Opel Combo vermoedt dat zijn tegenligger een donkergekleurde BMW was. De auto zou bestuurd zijn door een blanke jongeman. Mocht u getuige zijn geweest van de eigenlijke aanrijding, of weten wie er op dit moment schade heeft aan zijn personenauto van een aanrijding afgelopen woensdagavond, dan wordt u gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of u kunt even binnenlopen op het politiebureau in Terneuzen en zich melden.

 

Lees ook:Man overreden!
Lees ook:Aanrijding!
Lees ook:Gewonden bij aanrijding!
Lees ook:Doorrijdende ongelukveroorzaker gezocht…
Lees ook:Bestuurder bestelbus zwaargewond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>