Vrouw gewond na crash!

GOES – Een 18-jarige inwoonster van Goes is afgelopen woensdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een bestelbus op de Dam.

Een bestuurder van een bestelbus (32) wilde woensdagavond 27 januari rond 19.30 uur een kruising van de Dam met de Burenpolderweg oprijden. Toen hij dit deed reed hij de vrouw die op haar scooter de tegengestelde richting opreed aan. De man uit Kapelle had de vrouw over het hoofd gezien met de botsing tot gevolg. De vrouw had enkele kneuzingen en schrammen en is voor controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scooter was flink beschadigd.

 

Lees ook:Pijn na crash in Kloetinge!
Lees ook:Vrouw gewond bij ongeluk Sluiskil!
Lees ook:Gewonde na aanrijding Goes!
Lees ook:Vrouw gewond bij aanrijding Schore!
Lees ook:Crash Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>