ADRZ: Mee eten tijdens lunch of avondeten!

GOES – Sinds enige tijd bestaat in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) de mogelijkheid om mee te eten met patiënten die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Bezoekers van patiënten kunnen op alle verpleegafdelingen mee eten  tijdens de lunch of het avondeten. In de Foodshop van het ziekenhuis zijn maaltijdbonnen verkrijgbaar voor een lunch. Dat is een uitgebreide broodmaaltijd voor 2,50 Euro of een warme maaltijd met de keuze tussen twee verschillende menu’s voor 7,50 euro.

In juli 2015 is het ADRZ gestart met een proef op de kinderafdeling en kraamafdeling. In drie maanden werden 127 broodmaaltijden en 227 warme maaltijden verkocht. De belangstelling van bezoekers was groot en de patiënten waren enthousiast. In december is de maaltijdservice ook op de andere verpleegafdelingen ingevoerd, om tijdens de feestdagen deze mogelijkheid aan te bieden.   In deze vijf weken zijn er 86 broodmaaltijden en 162 warme maaltijden verkocht.

Deze maaltijdservice bleek een groot succes en daarom wordt dit nu op alle verpleegafdelingen aangeboden.

Lees ook:Patiënten Admiraal de Ruyter Ziekenhuizen niet blij met langer bezoek!
Lees ook:Betaald parkeren bij ADRZ in Goes!
Lees ook:Weer operaties ADRZ!
Lees ook:ADRZ lost probleem met koelwatersysteem op!
Lees ook:Fundusopie kan nu ook bij het Klinisch Chemisch Laboratorium ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>