Schudden in CCXL Theater!

VLISSINGEN – Schudden speelt vandaag, zaterdag 30 januari, vanaf 20.15 uur de voorstelling Henk in het Vlissingse CCXL Theater aan de Spuikom.

Henk gaat iedere dag plichtsgetrouw naar zijn werk, nadat hij plichtsgetrouw naar de klaagzang van zijn buurman heeft geluisterd en hij vrouwsgetrouw samen met zijn Els het bed heeft opgemaakt. Henks leven kent vele rustige dagen, maar ook vele onrustige nachten. Zijn nachtmerries en angsten sluipen zijn alledaagsheid binnen. Zijn verlangens dringen zich aan hem op. Waar komen ze vandaan? En belangrijker: waar brengen ze hem? Wat moet je doen als je burgermansbestaan verandert in drijfzand? In dit tiende programma fileert Schudden het leven van Henk op filmische wijze. Een bijzonder mooie, ontroerende en grappige voorstelling die onder je huid gaat zitten; uiteindelijk zijn we allemaal een beetje Henk.

Lees ook:Zwaargewond na val van paard! UPDATE
Lees ook:Pas op voor schuddende treinen!
Lees ook:Hakim aanwezig bij de meezingavond Film by the Sea Vlissingen!
Lees ook:Kindertheater vanwege 60 jaar Molukkers in Zeeland!
Lees ook:Pas op drijfzand in Verdonken Zwarte Polder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>