Nieuwe zone-indeling voor ophalen afval!

TERNEUZEN – In de gemeente Terneuzen gelden sinds afgelopen maandag nieuwe ophaalzones voor afval. De namen van de zones zijn soms ook gewijzigd. Ook de ophaaldagen kunnen verschillen met voorgaande jaren. Let dus goed op bij welke zone uw adres nu hoort!

Hoe de nieuwe ophaalzones zijn samengesteld, ziet u op de overzichtskaart die in de afvalkalender 2016 staat. De afvalkalender is vorige week huis aan huis verspreid bij alle huishoudens in de gemeente Terneuzen. De kalender is ook hier te downloaden.

Afvalapp 
Wie gebruik maakt van de app ‘Afval Terneuzen’ heeft altijd een gepersonaliseerde kalender bij de hand. Gebruikers ontvangen vooraf een melding wanneer u welke container moet buiten zetten. De wijzigingen in de ophaalzones worden uiteraard ook doorgevoerd in de app. De omzetting van de gegevens gebeurt op 30 januari. App-gebruikers hoeven zelf niets te wijzigen.
Wilt u ook gebruikmaken van de app? Download de app ‘Afval Terneuzen’ dan gratis in de App Store en/of de Play Store.

Lees ook:Nieuwe afvalkalender!
Lees ook:Afvalkalender!
Lees ook:Nieuwe afval app ZRD
Lees ook:Nieuwe afval app!
Lees ook:Kerstboom eruit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>