Loonstijging topman bij noodlijdend DELTA!

MIDDELBURG – Met energiebedrijf DELTA in Middelburg gaat het niet goed. Toch heeft topman Arnoud Kamerbeek een forse loonstijging gekregen. Dat valt verkeerd bij andere medewerkers. De ondernemingsraad heeft de ongenoegens al kenbaar gemaakt.

Het personeel zit sedert jaren op de nullijn. Kamerbeek krijgt jaarlijks 400.000 euro op zijn bankrekening bijgeschreven en afgelopen jaar is dat flink verhoogd. Dit valt ook verkeerd omdat DELTA er financieel helemaal niet goed voorstaat.

 

 

Lees ook:800.000 euro voor vertrekkende Delta-topman Kamerbeek!
Lees ook:Zeeuwse Meningen (18): Loonstijging topman bij financieel zwak DELTA terecht?
Lees ook:DELTA-directeur Kamerbeek vertrekt inderdaad!
Lees ook:Arnoud Kamerbeek directeur DELTA!
Lees ook:Royaal? Grootverdieners Delta weigeren hun bonus!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>