Gewonden bij ongeval!

BURGH-HAAMSTEDE – Bij een verkeersongeval op de N57 bij Burgh-Haamstede zijn afgelopen woensdag drie mensen gewond geraakt. Bij het ongeluk waren drie auto’s betrokken.

Het incident gebeurde rond 13.45 uur. Bij het ongeluk waren drie personenauto’s betrokken, waarbij een auto in de sloot belandde. Na de aanrijding ontfermden twee ambulances en de politie zich over de slachtoffers. Een 40-jarige bestuurder en een 3-jarige jongetje, beiden uit Burgh-Haamstede, raakten gewond. Een andere bestuurder, namelijk een 25-jarige inwoner uit Brouwershaven, raakte ook gewond. De drie gewonden werden met de ambulances naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Een 56-jarige inwoner uit de gemeente Schouwen-Duiveland was de bestuurder van de derde personenauto. Hij bleef ongedeerd.

Politieonderzoek

De wegbeheerder heeft de N57 tussen de kruisingen met de Stoofweg en de Stolpweg afgezet. Dit was nodig vanwege de hulpverlening en het daaropvolgende sporenonderzoek van de politie. Het verkeer werd hierbij omgeleid. Verder hebben agenten getuigen gehoord.

Hebt u informatie?

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeluk. Hebt u informatie over het ongeval? Bel dan met de politie: 0900-8844 (zaaknummer 2016030757).

Lees ook:Gewonden crash
Lees ook:Inbrekers gearresteerd!
Lees ook:Motor botst met auto in Burgh-Haamstede!
Lees ook:Stapper aangehouden na mishandeling portier!
Lees ook:Buschauffeur rijdt collega de sloot in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>