Afvalinformatie-app!

VLISSINGEN - Via een speciale app kunt u nu precies zien wanneer het afval in uwVlissingse  wijk wordt opgehaald. Recyclemanager is gratis te downloaden voor iPhone, iPad en Android toestellen. Een herinnering ontvangen als de bak naar buiten moet? Ook dat is mogelijk!

Hoe werkt het?

De Recyclemanager biedt onder andere de afvalkalender. Als u uw adres invult, ziet u precies op welke dagen de gemeente het GFT- en restafval inzamelt. Ook afwijkende ophaaldagen zoals Pasen, Pinksteren en Kerst staan erin. Inwoners met een ondergrondse container krijgen bij de afvalkalender een leeg scherm, omdat zij zelf hun afval wegbrengen. Zij kunnen via de Recyclewijzer precies zien waar alle ondergrondse containers in Vlissingen staan.

Herinnering

U kunt ervoor kiezen om de app te koppelen aan uw agenda. Ook kunt u een herinnering ontvangen als de bak naar buiten moet. Dit is via instellingen aan te geven.

Afvalsoorten

Op de Recyclewijzer staat aangegeven op welke locaties afvalsoorten zoals plastic, papier en textiel ingeleverd kunnen worden. In Vlissingen hebben we de volgende afvalpunten die terugkomen in de app: papier, glas, batterij, plastic en drankkartons, textiel, restafval, elektronica en de Milieustraat.

Geen smartphone?

De ophaaldagen staan ook in de afvalkalender 2016. Deze kunt u zelf downloaden en uitprinten.

Lees ook:Nieuwe zone-indeling voor ophalen afval!
Lees ook:Nieuwe afvalkalender!
Lees ook:Afvalkalender!
Lees ook:Nieuwe afval app!
Lees ook:Nieuwe afval app ZRD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>