Hulp bij aangifte belasting!

TERNEUZEN – De campagne Hulp bij aangifte (HUBA) biedt ook dit jaar weer hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2015. Voor veel mensen is het invullen van het inkomstenbelastingformulier een lastige klus. Daarom biedt de Belastingdienst hierbij hulp van maandag 7 maart tot en met vrijdag 8 april in het stadhuis in Terneuzen.

Om in aanmerking te komen voor de hulp (HUBA), geldt wel een inkomensgrens. Feitelijk is het zo dat alleen burgers die recht op zorgtoeslag hebben, gebruik kunnen maken van hulp bij aangifte van de Belastingdienst.
U vult samen met een medewerker van de Belastingdienst uw aangifte inkomstenbelasting in en verstuurt deze daarna via internet.

HUBA
Burgers die al eerder gebruik gemaakt hebben van de hulp, krijgen automatisch weer een uitnodiging tot het doen van aangifte over belastingjaar 2015. Tevens worden deze mensen automatisch benaderd om wederom gebruik te maken van de hulp bij aangifte. Ook burgers die niet eerder deel hebben genomen, maar wel onder de inkomensgrens vallen, kunnen zich uiteraard aanmelden.

Afspraak maken 
Gebruikmaken van de hulp? Maak dan een afspraak via de Belastingtelefoon, tel. 0800 0543 (gratis).
Vergeet niet om uw thuisgestuurde code aan te vragen en mee te nemen naar het stadhuis. Zonder deze code kan de aangifte niet ingevuld worden!

Lees ook:Hulp belastingaangifte!
Lees ook:Hulp bij aangifte belasting
Lees ook:Hulp bij aangifte belasting!
Lees ook:Hulp Belastingaangifte!
Lees ook:Hulp nodig bij belastingaangifte?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>