SVRZ doet mee aan NL Doet!

MIDDELBURG - Verschillende locaties van SVRZ doen mee aan de vrijwilligersdag ´NL Doet´ op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 en zoeken daarvoor nog vrijwilligers.

SVRZ Koriander – Heinkenszand
In de woningen van SVRZ aan de Koriander gaan vrijwilligers aan de slag met het opfrissen van de balkons en tuinen. Klaar maken voor het voorjaar.

SVRZ De Vurssche – Axel

Op vrijdag 11 maart organiseert De Vurssche in het kader van NL Doet een leuke bakwedstrijd: “heel De Vurssche bakt”. Een bakwedstrijd voor cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers.

 

SVRZ Ter Schorre – Terneuzen
Er verblijven meer en meer jongere cliënten in het verpleeghuis. Dat houdt in dat de muziekstijl in Ter Schorre af en toe vernieuwd moet worden. Daarnaast willen wij de verbinding met de wijk uitbreiden. Door het uitnodigen van een popkoor kan aan beide doelen voldaan worden, want muziek verbindt. Het popkoor verzorgt de 12e tussen 13.00-17.00 uur een concert in Ter Schorre en dus zoeken we vrijwilligers die de cliënten naar het concert willen brengen en begeleiden.

SVRZ Ter Valcke – Goes
Vrijwilligers gaan verwenpakketten maken voor de woningen van SVRZ Ter Valcke. De vrijwilligers doen dit samen met cliënten van het Gors. Zij hebben ook de inhoud van de pakketten bedacht. Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 12 maart van 10.00-12.00 uur.

SVRZ Thibautstraat – Middelburg

Vrijwilligers gaan samen met cliënten van SVRZ struiken planten in de stadstuin Middelburg Zuid waar de kinderen en ouderen van kunnen eten. Denk aan rode – en zwarte bessen struiken. En natuurlijk wordt de tuin weer gereed gemaakt voor actief gebruik van zowel de scholen als ook van de ouderen. Kortom; jong en oud ontmoet elkaar hier! Op vrijdag 11 maart van 13.30-15.30 uur.

SVRZ ´t Gasthuis – Midddelburg

Op vrijdag 11 maart van 14.00-16.00 uur zijn vrijwilligers welkom om kleine cupcakes te versieren. Dit gebeurt samen met de cliënten en natuurlijk worden ze ook opgegeten.

SVRZ Kranesteyn – Middelburg

Op zaterdag 12 maart zijn van 9.00-11.30 uur vrijwilligers welkom in Kranesteyn om alles lente-klaar te maken. Denk aan tuinmeubelen schoonmaken, terrassen onkruidvrij, bloempotten klaarmaken. Maar vooral ook gezellig samenzijn met de cliënten.

SVRZ Compagnieplein – Middelburg

Compagnieplein is een vrij nieuwe locatie. Ze hebben daar behoefte aan mooie bloembakken. Dus we zoeken vrijwilligers die bloembakken willen en bouwen en vullen om het terras te verfraaien. Het is op vrijdag 11 maart tussen 10.00-17.00 uur.

SVRZ´t Gasthuis, afdeling Singel – Middelburg

Op vrijdag 11 zijn vrijwilligers van 10.00-14.00 uur van harte welkom om de tuin op te fraaien en lente-klaar maken. Denk aan het snoeien van planten. Zo kunnen de cliënten daarna weer genieten in de mooie tuin.

Wilt u helpen als vrijwilliger bij een van deze klussen? Kijk op www.nldoet.nl en meld u aan. Alle hulp is welkom.

Lees ook:SRVZ doet mee aan NL Doet!
Lees ook:NL Doet bij SVRZ
Lees ook:NL Doet! Vrijwilligers aan de slag in zorglocaties!
Lees ook:SVRZ doet mee aan NL Doet!
Lees ook:SVRZ Ter Schorre beweegt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>