Werkzaamheden kades Scheldekwartier!

VLISSINGEN – Er wordt al een paar maanden gewerkt aan de kades rond de Dokhaven in Vlissingen, onder andere aan de damwanden. De kant van het Dokje van Perry is gedeeltelijk afgesloten omdat de kades worden vervangen.

Vanaf maandag 22 februari 2016 wordt ook de Jan Weugkade voor de Machinefabriek afgesloten vanwege werkzaamheden aan de kade. Er worden borden geplaatst en voetgangers en fietsers kunnen het terrein vanwege de werkzaamheden niet betreden.

Lees ook:Asbest in Vlissingse kade!
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingse Nieuwstraat!
Lees ook:Fiets-en voetgangersbrug dicht!
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingen
Lees ook:Keersluisbrug afgesloten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>