Verkeersafzetting!

VLISSINGEN – Op 8 dagen in de periode 29 februari-22 maart worden er kraanwerkzaamheden uitgevoerd in de Callenfelsstraat. Dit betreft het stuk tussen de Kasteelstraat en de van Hoorn van Burgstraat. De werkzaamheden vinden tussen 7.30 en 16.30 uur plaats. Of zoveel langer of korter dan noodzakelijk. De straat wordt afgezet met linten en verkeersborden. Tijdens de werkzaamheden is het doorgaand rijverkeer gestremd, met uitzondering van voetgangers en fietsers.

Dagen waarop de kraanwerkzaamheden plaatsvinden:

  • Maandag 29 februari 2016;
  • Dinsdag 1 maart 2016;
  • Maandag 7 maart 2016;
  • Dinsdag 8 maart 2016;
  • Maandag 14 maart 2016;
  • Dinsdag 15 maart 2016;
  • Maandag 21 maart 2016;
  • Dinsdag 22 maart 2016.

Lees ook:Wegafsluiting!
Lees ook:Verkeersafzetting!
Lees ook:Verkeersafzetting Boulevard Bankert!
Lees ook:Verkeersafzetting Vrijgang!
Lees ook:Verkeersafzetting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>