Subsidies en leningen voor verbouwen en energiebesparing!

TERNEUZEN – Gaat u slopen of verbouwen? Heeft u een woning geërfd waar wat aan moet gebeuren? Wilt u zonnepanelen, een zonneboiler of isoleren? Zit er asbest in uw woning? Wilt u woningen samenvoegen? Wilt u langer in uw woning kunnen blijven wonen? Wilt u iets doen met een gezamenlijk energieproject? Wilt u meer weten over subsidies en leningen hiervoor? Kom dan op dinsdag 8 maart naar de informatieavond in het stadhuis in Terneuzen!

Het Rijk, de provincie Zeeland en de gemeente Terneuzen hebben een aantal subsidies en leningen voor particuliere woningen die voor u interessant kunnen zijn. Op 8 maart vertellen de provincie en de gemeente u hier alles over. Daarnaast kunt u uw eigen plannen en ideeën bespreken met de aanwezige medewerkers van de provincie en de gemeente. Het maakt niet uit of u nog maar een globaal idee heeft of al een uitgewerkt plan. Samen kunnen we kijken of een subsidie of een lening mogelijk is.

Informatieavond
De informatieavond is op dinsdag 8 maart in het stadhuis in Terneuzen. De avond begint om 19.00 uur en is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Particulieren, aannemers, installateurs en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Meer informatie over de regelingen kunt u vinden op www.duurzaambouwloket.nl

Lees ook:Subsidies en leningen voor verbouwen en energiebesparing!
Lees ook:Nieuwe subsidie voor isolatie van uw woning!!
Lees ook:Infoavond provinciale subsidie wonen
Lees ook:Impuls Wonen
Lees ook:Inloopavond Provinciale Impuls Wonen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>