800.000 euro voor vertrekkende Delta-topman Kamerbeek!

MIDDELBURG – De veelbesproken Delta-topman Arnoud Kamerbeek  vertrekt. De algemeen-directeur krijgt 800.000 euro mee. Maandag wordt naar verwachting één en ander officieel wereldkundig gemaakt door zijn werkgever Delta, het Zeeuwse energiebedrijf in Middelburg..

Kamerbeek lag onder vuur vanwege een forse salarisverhoging in een tijd dat Delta het zwaar te verduren heeft. Hij had geen zin om de centen in te leveren, dat doet hij uiteindelijk wel met zijn baan. Want zoals het er nu uitziet is het over en uit…

 

Lees ook:DELTA-directeur Kamerbeek vertrekt inderdaad!
Lees ook:Loonstijging topman bij noodlijdend DELTA!
Lees ook:Arnoud Kamerbeek directeur DELTA!
Lees ook:Delta niet verder met biodieselfabriek Biovalue: Zesentwintig ontslagen
Lees ook:Zeeuwse Meningen (18): Loonstijging topman bij financieel zwak DELTA terecht?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>