Avond van de Franse film bij Cinema Middelburg: La loi du marché!

MIDDELBURG – In Cinema Middelburg draait woensdag 16 maart La loi du marché. De voorstelling is een  samenwerking met Alliance Française. Leden betalen slechts € 5 op vertoon van hun pas.

Thierry (Vincent Lindon) is goed in de vijftig als hij op zoek is naar een baan. Hij moet alle zeilen bijzetten om het hoofd boven water te houden. Als goede huisvader voelt hij zich verplicht om te kunnen zorgen voor zijn familie. Hij merkt dat sollicitatiegesprekken vaak via Skype worden gevoerd. Uiteindelijk krijgt hij een baan als bewaker in een supermarkt. Maar wanneer zijn baas hem verzoekt om zijn collega’s te bespieden wordt hij al snel geconfronteerd met een zwaar dilemma: dit weigeren en opnieuw in de eindeloze werkloosheid belanden of zijn moraal opgeven en alles doen om toch zijn job te behouden? Aanvang: 20.00 uur.

https://youtu.be/jk_eMkTCr-Y

Lees ook:De filmkeuze van Jeroen Hozée bij Cinema Middelburg: L’Emploi Du Temps!
Lees ook:Cursus voor werkende mantelzorgers!
Lees ook:Winkeldieven gearresteerd!
Lees ook:Nieuwe PZC-baas!
Lees ook:Winkeldievegge opgepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>