Staatsloten gaan hard bij Krijger Tabak!

GOES – Het beste Staatsloterij verkooppunt van Zeeland is gevestigd in Goes. Krijger Tabak kreeg afgelopen zondag de award uitgereikt in Noordwijk. De Top 3 van 2015 voor de provincie Zeeland wordt compleet gemaakt door Primera Vlissingen uit Vlissingen en Primera van ’t Westende uit Middelburg.

In de landelijke Top 50 staat Krijger Tabak, ook bekend als het gelukskantoor van Zeeland, op de negende plaats. De winnaar van het beste verkooppunt wordt op een eenvoudige manier geselecteerd. Het gaat er om wie de meeste Staatsloten in een jaar verkoopt. In totaal heeft de Staatsloterij bijna 5000 verkooppunten verdeeld over het land.

Landelijke Top 3
De landelijke top 3 van beste verkooppunten wordt aangevoerd door verkooppunt uit Noord-Holland.  Cigo John en Wim uit Amsterdam Osdorp eindigde net als vorig jaar op de eerste plaats gevolgd door Primera Kosterman uit Zwolle en Cigo de Posthoorn uit Amstelveen.

Lees ook:200.000 euro gevallen op Staatslot verkocht bij Primera Vlissingen!
Lees ook:2x 100.000 euro gevallen op Staatsloten verkocht in Zeeland!
Lees ook:Staatsloterij: 1 miljoen valt via Primera Vlissingen!
Lees ook:Miljoenenjackpot valt in Zeeland
Lees ook:Jan Smit treedt op na ‘Oranje’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Staatsloten gaan hard bij Krijger Tabak!

 1. Leon Kusters

  Beste mensen,

  Ben op zoek naar een verkooppunt in Zeeland waar ik vanuit Limburg kan meespelen met de staatsloterij ( boulevardspel ) en de mogelijkheid bestaat om via geldoverschrijving te betalen.
  Om te beginnen zou ik met 1 lot uit het boulevardspel willen meespelen. Laat mij a.u.b. weten of dit bij jullie tot de mogelijkheden behoort.

  M.v.g. Léon Kusters

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>