“Bas van den Tillaar nieuwe Vlissingse burgemeester”!

VLISSINGEN – Bas van den Tillaar is voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Vlissingen. Dit heeft de gemeenteraad eerder besloten op voorstel van de vertrouwenscommissie.
De heer Van den Tillaar is 49 jaar en vanaf 2007 burgemeester van Gulpen-Wittem, een gemeente in Zuid-Limburg. De heer Van den Tillaar is hiervoor wethouder geweest in de gemeente Geldrop-Mierlo.

Verbindend leider

De gemeenteraad vindt in de heer Van den Tillaar de verbindend leider voor de gemeente Vlissingen waarnaar de gemeenteraad op zoek is.

Vervolgtraject

De aanbeveling van de raad gaat nu naar de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De Koning tekent het benoemingsbesluit. De Commissaris van de Koning beëdigt de nieuwe burgemeester in een buitengewone vergadering van de gemeenteraad van Vlissingen. Nadere informatie over deze datum volgt, deze is nu nog niet bekend.

Lees ook:Wethouder J. de Jonge locoburgemeester Vlissingen!
Lees ook:Herman Klitsie waarnemend burgemeester Goes
Lees ook:Burgemeester Demmers blijft (voorlopig) in Vlissingen!
Lees ook:Sluis zoekt actieve verbinder als nieuwe burgemeester
Lees ook:Peter Cammaert waarnemend burgemeester in Sluis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>