Verkeerscontrole!

VLISSINGEN / MIDDELBURG – Agenten van het team Verkeer van de politie Zeeland-West-Brabant hielden afgelopen donderdag samen met de Belastingdienst een verkeerscontrole.

In de ochtend werd gecontroleerd op het Weyvevlietplein in Vlissingen en ’s middaags op Het Zwin in Middelburg. In totaal werden 3818 auto’s via de Automatic NumberPlate Recognition (ANPR) gecontroleerd. Een bestuurder kreeg een bekeuring voor het rijden met een gladde band. Een persoon bleek nog twee openstaande boetes te hebben en is meegegaan naar een politiebureau voor de afhandeling. Een voertuig was voorzien van een geschorst kenteken. Een persoon stond geregistreerd omdat hij nog een vonnis heeft openstaan.

Belastingdienst

De Belastingdienst inde voor 12.000 Euro aan openstaande belastingschulden en nam drie auto’s direct in beslag. Zij legden op acht voertuigen beslag.

 

Lees ook:5.000 voertuigen gecontroleerd bij grote verkeerscontrole!
Lees ook:Politiecontroles in Vlissingen en Middelburg: Flinke vangst!
Lees ook:Controle Tholen!
Lees ook:Mobiliteitscontrole!
Lees ook:Criminelenjacht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>