Verkorte EHBO/AED cursus in Ter Reede!

VLISSINGEN – Bij voldoende belangstelling start maandag 11 april, een verkorte EHBO en AED cursus in het Vlissingse Ter Reede.

Een erkend instructrice leert de deelnemers hoe zij eerste hulp kunnen toepassen bij bijvoorbeeld huidwonden, bloedingen, brandwonden, verslikking en ander letsel. In de cursus wordt ook veel aandacht besteed aan reanimatie en AED en aan het herkennen van diverse ziektes, zoals suikerziekte, epilepsie en een beroerte. Het is een praktische cursus en er is volop gelegenheid om zelf te oefenen. Na afloop van de cursus volgt geen examen. Wel ontvangen deelnemers een certificaat van deelname. De cursus vindt plaats op maandagavond van 19.00 – 21.00 uur in Vlissingen, Vredehoflaan 370. Kosten zijn € 40,- voor 6 lessen inclusief reader (€35,- met De Pas).

Voor meer informatie of aanmelden, kan contact opgenomen worden met Noortje van der Gucht,  Samen op stap via 0118 – 448 329 of [email protected].

Lees ook:Verkorte EHBO/ AED cursus in Ter Reede!
Lees ook:Verkorte EHBO/ AED cursus in Ter Reede
Lees ook:Computercursus ‘Digisterker’ in de Bibliotheek!
Lees ook:Computercursus Digisterker bij Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Cursus omgaan met de digitale overheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>