Statuten Tractaatweg ondertekend!

MIDDELBURG - De statuten van de Tractaatweg BV zijn afgelopen maandagmiddag ondertekend door gedeputeerde Harry van der Maas, in aanwezigheid van een notaris. Van der Maas is blij met deze mijlpaal: “We willen de verdubbeling van de Tractaatweg zo snel mogelijk realiseren, maar tegelijkertijd de risico’s goed beheersen. Deze handtekeningen gaan daarvoor zorgen: de oprichting van de BV is hiermee een feit. De projectorganisatie kan nu als zelfstandige organisatie aan de slag, terwijl de Provincie als volledig aandeelhouder vinger aan de pols houdt. Ik wens de projectorganisatie veel succes toe en hoop dat we op een plezierige manier kunnen samenwerken.”

De aannemer zal naar verwachting in 2017 starten met de werkzaamheden aan de Tractaatweg. De aanbesteding voor de verbreding van de weg start in april  2016. Volgens planning is de verbreding van Tractaatweg in 2019 gereed.

Lees ook:Verdubbeling Tractaatweg!
Lees ook:Archeologisch veldonderzoek!
Lees ook:Werkzaamheden Tractaatweg!
Lees ook:Website Tractaatweg!
Lees ook:Boskalis Nederland ontvangt voornemen tot gunning verdubbeling Tractaatweg (N62)!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>