Sloeweg dicht!

HEINKENSZAND - Het verkeer rijdt vanaf 11 april door één viaduct van de nieuwe aansluiting Molendijk (Calishoeck) over een nieuwe rijbaan van de Sloeweg. Om dit te kunnen realiseren, is de Sloeweg (N62) de eerste twee weekenden van april volledig afgesloten. Verkeer wordt geadviseerd om de gele borden te volgen. Bij slecht weer en/of onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden wordt uitgesteld.

De eerste weekendafsluiting is van vrijdag 1 april tot en met maandag 4 april 2016. De tweede afsluiting is van vrijdag 8 april tot en met maandag 11 april 2016. Beide afsluitingen zijn van vrijdag 20.00 uur tot maandag 5.00 uur. De Sloeweg is dan voor het verkeer volledig afgesloten tussen de A58 en de verkeerslichten bij de Bernhardweg/Westerscheldetunnelweg. Deze maatregel geldt ook voor busdiensten en hulpdiensten

Tijdens de genoemde weekenden geldt op de A58 ter hoogte van het knooppunt Stelleplas een snelheidslimiet van 90 kilometer per uur. Bij de verkeerslichten bij de Bernhardweg-Westerscheldetunnelweg geldt een maximale snelheid van 50 kilometer per uur.

Werkzaamheden

Tijdens deze weekenden wordt een nieuwe rijbaan van de Sloeweg aangesloten op de verkeerslichten van de Bernhardweg. Verder wordt een deel van de Sloeweg opgebroken tussen de Stoofweg en de Vleugelhofweg. Ook wordt er gewerkt aan de bewegwijzering. Het verkeer rijdt na de weekendafsluitingen over één van de nieuwe rijbanen.

Omleidingsroutes autoverkeer

  • Van Goes richting Terneuzen/ Gent /Vlissingen-Oost en Havens 4000 – 9990 . Het verkeer wordt omgeleid via A58, afrit 39 Middelburg en Sloeweg Noord en Bernhardweg West (N254)
  • Van Goes richting Nieuwdorp: verkeer wordt omgeleid via A58, Afrit 36 bij Heinkenszand, Drieweg/ Postweg (N665), Korenweg, Stoofweg en Schippersweg
  • Van Goes richting ’s-Heerenhoek: verkeer wordt omgeleid via A58, Afrit 36 bij Heinkenszand, Drieweg (N665) en Heinkenszandseweg (N667)
  • Van Terneuzen/ Vlissingen-Oost richting Goes/ Bergen op Zoom/ Heinkenszand en Lewedorp . Het verkeer wordt omgeleid via Bernhardweg West (N254) en A58
  • Van Terneuzen richting ‘s-Heerenhoek . Het verkeer wordt omgeleid via Westerscheldetunnelweg, Assenburgweg, Europaweg Oost, Borsselsedijk, Bernhardweg West (N666) en ’s-Heerenhoeksedijk
  • Van Lewedorp richting Goes/ Bergen op Zoom/ Heinkenszand en ‘s-Heerenhoek : Het verkeer wordt omgeleid via Postweg / Noordzakweg (N665)
  • Van ’s-Heerenhoek richting Goes / Bergen op Zoom / Vlissingen en Lewedorp . Het verkeer wordt omgeleid via Heinkenszandseweg (N667) en N665 (Postweg / Noordzakweg)
  • Van ’s-Heerenhoek richting Terneuzen / Vlissingen-Oost / Middelburg verkeer wordt omgeleid via Molendijk, Kuijpersdijk, ’s-Heerenhoeksedijk, Bernhardweg West (N666) en Borsselsedijk.

Omleidingsroute landbouwverkeer

Het landbouwverkeer van ’s-Heerenhoek richting Nieuwdorp/ Lewedorp en omgekeerd wordt omgeleid via Molendijk, Kuijpersdijk, ’s-Heerenhoeksedijk, Bernhardweg West (N666), Borsselsedijk, Europaweg Oost, Frankrijkweg, Halsweg, Coudorp en Schippersweg en vice versa.

Planning

Eind juni 2016 is de Sloeweg tot aan de kruising Bernhardweg-Westerscheldetunnelweg verbreed naar twee keer twee rijstroken. Dan gaat ook de aansluiting Molendijk met de Sloeweg open voor het verkeer. Tot die tijd vinden er veel werkzaamheden plaats. Die brengen soms hinder met zich mee. Meer informatie hierover leest u opwww.zeeland.nl/sloeweg.

Lees ook:Aansluiting Molendijk deels open, kruispunt Sloeweg-Stoofweg dicht
Lees ook:Verbreding Sloeweg!
Lees ook:Afslag Sloeweg richting Lewedorp dicht!
Lees ook:Sloeweg afgesloten!
Lees ook:Viaducten kruising Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en de Bernhardweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>