Snelheidcontroles!


AXEL / TERNEUZEN – De politie heeft afgelopen donderdag een tweetal snelheidscontroles gehouden in Zeeuws-Vlaanderen. Er werd, naar aanleiding van klachten van bewoners, in twee verschillende dertig-kilometer-zones gecontroleerd. Ook werd een lasercontrole gehouden in een zestig-kilometer-zone.

Axel: In Axel werd tussen 08.00 en 11.00 uur door agenten gecontroleerd op de Magrette. In totaal werden 124 voertuigen ‘gelaserd’. Hiervan werden er 33 aan de kant gezet omdat zij zich keurig aan de voorgeschreven snelheid hielden. De bestuurders kregen dus een compliment en mochten een kleine beloning in ontvangst nemen. 17 bestuurders werden aan de kant gezet omdat zij de snelheid in de dertig-kilometer-zone met zes tot elf kilometer overschreden. Zij kregen een folder met informatie over autoafstand en snelheid en de waarschuwing dat er een volgende keer wel bekeurd zou gaan worden. In het zestig-kilometer-gebied werd een bestuurder proces-verbaal aangezegd omdat hij de toegestane snelheid met 24 kilometer overschreed. Hij reed 84 kilometer per uur.

Terneuzen: Tussen 13.30 en 15.30 uur werd door de agenten gecontroleerd op de Margarethaweg in Terneuzen. 79 bestuurders passeerden de controle en negen hiervan werden bekeurd omdat zij de toegestane snelheid (30 kilometer per uur) overschreden. De hoogst gemeten snelheid was 54 kilometer per uur.

Lees ook:Snelheidscontroles Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Verkeerscontroles
Lees ook:Hardrijders Sas van Gent!
Lees ook:Zes bekeuringen bij controle met lasergun!
Lees ook:Alcohol- en snelheidscontroles!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>