Dode in Biggekerkse sloot! UPDATE

BIGGEKERKE – Door een voorbijganger is zondagochtend om ongeveer 09.20 uur een dode man aangetroffen in een sloot aan de Biggekerkse Zoutelandseweg.

Op het eerste gezicht is er geen vermoeden van een misdrijf. Bij de dode man werd ook een fiets aangetroffen. Het Verkeers Ongevallen Analyseteam is ook ter plaatse, omdat nog niet kan worden uitgesloten of de man door een verkeersongeval om het leven is gekomen.

De nabestaanden van de man worden door de politie in kennis gesteld van zijn overlijden, daarna vindt er in het mortuarium een schouw plaats op het lichaam. Pas als die schouw en de confrontatie met familie zijn gedaan kan de politie uitsluitsel geven over de identiteit van de man en over de oorzaak van zijn overlijden. Daarna wordt dit bericht ook aangevuld.

Update 15.00 uur: Schouw en confrontatie

Zojuist is het onderzoek door het team Forensische Opsporing en het team Verkeers Ongevallen Analyse afgerond. Uit onderzoek op het lichaam van de dode man zijn geen sporen gevonden die erop wijzen dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Ook zijn er geen sporen van een aanrijding gevonden. De politie gaat uit van een eenzijdig ongeval waarbij de man met zijn fiets in de sloot terecht is gekomen en ter plaatse is overleden.

De confrontatie met nabestaanden van de man heeft inmiddels ook plaatsgevonden en de politie kan nu bevestigen dat het gaat om een 54-jarige man uit Zoutelande.

Lees ook:Onbekende dode man gevonden in Westkapelle – UPDATE!
Lees ook:Dode man op strand Westkapelle!
Lees ook:Dood meisje (17) aangetroffen! UPDATE
Lees ook:Dode aangetroffen in Sluis!
Lees ook:Vrouw dood na val in water! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>