Nieuwe DELTA TV-app beschikbaar voor iOS en Android!

MIDDELBURG – de Bèta-versie van de nieuwe DELTA is sinds kort in TV-app in de appstores van Apple en Android beschikbaar. Het betreft een volledig nieuwe app met meer zenders voor alle klanten van DELTA/ZeelandNet en met nieuwe interactieve functionaliteiten voor klanten met een Alles-in-1 Premium of Super abonnement van DELTA/ZeelandNet. Doel is om de app met behulp van ervaringen van gebruikers door te ontwikkelen zodat nog voor de zomer updates uitgevoerd kunnen worden.

Live TV kijken
Alle internetklanten van DELTA/ZeelandNet kunnen met de nieuwe DELTA TV-app live tv kijken via tablet of smartphone. Ten opzichte van de oude app is het volgende veranderd:

  • er zijn meer zenders uit het Standaardpakket van DELTA TV op de nieuwe DELTA TV- app beschikbaar
  • wie ook het Pluspakket van DELTA TV afneemt krijgt op de nieuwe DELTA TV-app nu ook de meest populaire zenders uit het Pluspakket
  • de nieuwe DELTA TV-app is in heel Nederland altijd en overal via alle internetverbindingen beschikbaar. Het gebruik van de oude app was beperkt tot een ZeelandNet-internetverbinding.

Nieuwe interactieve toepassingen
Voor klanten van DELTA/ZeelandNet met een Alles-in-1 Premium of Super abonnement zijn drie nieuwe interactieve toepassingen beschikbaar:

  • Programma Gemist (programma’s tot zeven dagen terugkijken)
  • Begin Gemist (programma opnieuw starten als het al is begonnen)
  • Opnemen (programma’s opnemen).

Deze nieuwe interactieve toepassingen komen nog voor de zomer ook beschikbaar

  • op de TV bij klanten thuis: via kanaal 12 van DELTA, via de Interactieve HD-ontvanger en via Google Chromecast
  • bij twee nieuwe abonnementen TV + internet (dus zonder vaste telefonie)

Inloggen
Alle gebruikers van de nieuwe DELTA TV-app zullen voor gebruik moeten inloggen met hun DELTA-account. Ruim 80.000 DELTA-klanten hebben al een DELTA-account voor MijnDELTA. Wie nog geen account heeft volgt eenvoudig de aanwijzingen bij het opstarten van de nieuwe DELTA TV-app.
De nieuwe DELTA TV app wordt ondersteund vanaf iOS7 of hoger en Android 4.4 of hoger.

Serviceforum
DELTA lanceert bewust een Bèta-versie van de nieuwe DELTA TV-app. Een kleine groep klanten heeft de afgelopen maanden een testversie uitgeprobeerd en kon op het DELTA Serviceforum over de ontwikkeling meepraten. Diverse tips en ervaringen zijn meegenomen in deze Bèta-versie. DELTA nodigt zijn klanten uit om via http://forum.zeelandnet.nl ervaringen met de nieuwe DELTA TV-app te delen. Op basis van die ervaringen zullen nog voor de zomer nieuwe versies van de DELTA TV-app ontwikkeld worden die automatisch in de appstores beschikbaar komen.

Lees ook:Discovery, Eurosport, TLC en ID terug
Lees ook:Eurosport pas na Olympische Winterspelen terug
Lees ook:Meer uit tv halen
Lees ook:Zenderwijzigingen DELTA TV: Eurosport en Discovery verdwijnen
Lees ook:Wat verandert er op de buis bij DELTA?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>