Woensdag stemmen!

VLISSINGEN – In Zeeland en de rest van Nederland wordt woensdag 6 april een raadgevend referendum gehouden. U kunt dan stemmen over de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. In deze overeenkomst hebben de EU en haar lidstaten afspraken gemaakt met Oekraïne over politieke en economische samenwerking en vooral over handel. U kunt aangeven of u voor of tegen de wet tot goedkeuring van de overeenkomst bent.

Stemmen met stempas én identiteitsbewijs

Om in Vlissingen te kunnen stemmen ontvangt u een stempas. Deze valt rond 15 maart 2016 bij u op de mat. Met de stempas toont u aan dat u gerechtigd bent om te stemmen. Zonder de stempas kunt u uw stem niet uitbrengen. Neem bij het stemmen naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs mee, of een identiteitsbewijs dat niet langer dan 5 jaar verlopen is (bijvoorbeeld paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). U bent verplicht dit te tonen aan de voorzitter van het stembureau.

Stembureaus

Alle stembureaus in Vlissingen zijn deze dag geopend. Het is mogelijk om in elk willekeurig stemlokaal binnen de gemeente Vlissingen te stemmen. Op uw stempas staat het adres van een stembureau bij u in de buurt, maar u bent niet verplicht om daar te stemmen.

Op de referendumpagina vindt u alle informatie over het referendum en een uitgebreid overzicht van de Vlissingse stemlokalen.

Lees ook:Referendum!
Lees ook:Aanvragen vervangende stempas!
Lees ook:Verkiezingen!
Lees ook:Hulster gemeenteraadsverkiezingen
Lees ook:Gemeenteraadsverkiezingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>